O nás

Tomisan Solution: Vaš partner pro úspěch a inovace

Vítejte na stránkách společnosti Tomisan Solution poskytující interim management!

Jsem Tomáš Konvičný, zakladatel a vedoucí této organizace. S radostí vám představím mé bohaté zkušenosti získané prací v různých výrobních a obchodních firmách.

Můj Odborný Příběh: Od Řadového Konstruktéra k Interim Managerovi

V průběhu mé profesní kariéry jsem se zapojil do projektů souvisejících s Industry 4.0, expanzí na nové trhy a optimalizací podnikových procesů. Prošel jsem různými pozicemi, od řadového konstruktéra přes manažerské role až po roli CEO a CTO. Tato rozmanitost mi umožnila hluboce porozumět potřebám firem a co potřebují pro svůj úspěch.

Poslání: Inovace, Podpora a Perspektiva

Viděl jsem, že mnoho společností čelí výzvám bránícím jejich růstu a rozvoji. Zasahuji v situacích, kde interní pohled může být omezený a často je potřeba externího pohledu, který přináší nové perspektivy a inovativní řešení. Z tohoto důvodu jsem založil Tomisan Solution, abych mohl jako Interim Manager sdílet své znalosti a zkušenosti s těmi, kteří potřebují podporu k dosažení svých cílů. Postupem času přibývají kolegové a partneři kteří jdou stejnou cestou hodnot.

Více Než Pouhá Profese: Koncept „Bushido Business“

Naše činnost zahrnuje i hodnoty. Představil jsem koncept „Bushido Business“, který respektuje etiku, čest a odhodlání, inspirovaný japonskou kulturou a principy Bushido.

Společně K Úspěchu: Inovace, Etika a Závazek

Věřím, že kombinace mého závazku k etice, vášně pro inovace a zkušeností může přinést opravdový přínos pro vaši firmu. Společně můžeme dosáhnout úspěchu a vyšší efektivity. Jsem tu, abych vám nabídl ruku na cestě k dosažení vašich cílů. Kontaktujte mě a společně budeme tvořit lepší a úspěšnější budoucnost vašeho podnikání.

S úctou,

Tomáš Konvičný

Zakladatel, Tomisan Solution